Juleshow for full tribune

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 19. Des 2016

Marion og Trendy Al hoppet 1,30 m foran et imponert publikum!


Gledelig mange fant veien til klubbanlegget da LKRK arrangerte juleshow søndag 18. desember.

Høydehopping for ponnier var første post på programmet. Marion og Thea på hver sin hvite ponni satset høyt, og konkurransen ble avrundet med to vellykkede 1,30 m hopp. Litt av en bragd!

Ponni Gymkhana er et populært innslag, og innsatsen var stor fra alle tre lagene også i år! Hvert lag besto av tre ivrige ryttere og en ponni. Banen var utfordrende med slalåmridning mellom kegler, balansering på bom, pynting av juletre og hopping av hinder tilbake. Lommedalen trakk det lengste strået og kom i mål først. Hakk i hæl fulgte Stall Grorud, mens Stall Eide ble nummer tre.

Westernshowet ble en oppvisning med to erfarne ryttere og deres veldresserte hester. Aurora viste til og med westernridning uten hodelag, et imponerende syn.

Etter Thea og Goshens velridde kürprogram, vet det tid for voltige. LKRKs voltigegrupper holdt en flott oppvisning på Oslo Horse Show i år, og elementer av dette ble igjen vist for et imponert publikum.

Selv om det tidvis ble lange køer i kiosken, var det mange fornøyde og glade barneansikter å se da julenissen med hest og vogn delte ut godteposer til barna - som seg hør og bør på et juleshow.

Styret i LKRK takker alle som hjalp til med rigging og gjennomføring av juleshowet, takker for den store deltakelsen og ønsker alle en riktig god jul!

Glimt fra showet:

Tekst og foto: Mette Sattrup


Flere bilder kommer på klubbens fb-side!


* Link til voltigegruppens oppvisning på Kingsland Oslo Horse Show (Filmet av Rebecca Mender)LKRK voltigegruppe vant årets Flyercup

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 8. Des 2016

Flyercup i voltige er en breddecup hvor man samler poeng for hver start i løpet av sesongen. Lommedalen vant denne i år med hele 97 poeng. Premien er 5000 kroner som skal brukes til voltige i klubben.

2. premie går til Friheten rideklubb (84 poeng). Premien er på 3000 kroner.

3.premie går til Sandnes og Jæren rideklubb (57 poeng) som får 1000 kroner.

Vi gratulerer voltigegruppa!
Gutter som rir

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 4. Des 2016

Gøy på treningsleir! Flott logo og sjabraker fra Agria (alle foto: Privat)

På facebook er det opprettet en gruppe for gutter som rir - et samlingspunkt for hesteinteresserte gutter og menn fra hele landet - og eventuelle damer som har med de å gjøre. Det arrangeres egne treff og kurs for gutta. Tanken med dette er å gjøre det lettere for gutter å fortsette i sporten, da de har lett for å falle fra og å drukne blant jentene...

Vi vet at det allerede finnes både gutter og menn i LKRK som rir, og disse må vi ta vare på! En av dem er Emil Kristoffer Røed Høvik (9). Moren hans, Lillian Marie Høvik, tar gjerne oppgaven som kontaktperson for gutta. Dalens "Hestekarer", eller eventuelt mødrene deres, oppfordres herved å ta kontakt med Lillian pr. e-post (pillefin@hotmail.com), eller facebook, så får vi en oversikt og forhåpentlig sørget for at gutta er godt representert ved klubbens arrangementer.

* Link til facebooksiden "Gutter som rir"

* Lillian Marie Høvik, pillefin@hotmail.com, kontaktperson i LKRK for gruppa "Gutter som rir"


"Gutter som rir" treningsweekend på Stutteri B i Heggedal, oktober 2016, med Hans Bauer og Vegard Brekke som trenere.

Emil Kristoffer Røed Høvik, er 9 år, og er medlem av LKRK


Flott logo har de, gutta som rir!
Medlemsmøte med ny giv

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 3. Des 2016

Dr. med. vet. Manja Baunack holdt foredraget "Hesten om vinteren" for et lydhørt publikum.

Tekst og foto: Mette Sattrup/LKRK

De fleste grenene var representert da Lommedalen Kjøre- og Rideklubb (LKRK) avholdt medlemsmøte i kafeen på klubbanlegget torsdag 1. desember.

- Hesten om vinteren

Dr. med. vet. Manja Baunack holdt et interessant foredrag om "Hesten om vinteren", hvor vi fikk mye nyttig informasjon. Manja Baunack er medlem av LKRK, og dette var den tyske veterinærens første foredrag på norsk - og garantert ikke siste!

Temaer hun delte med oss var blant annet:

* Sykdommer hos hesten om vinteren
* Fôring om vinteren
* Trening om vinteren
* Dekken eller ei?
* Barbering av hesten om vinteren
* Det fysiologiske grunnlaget for hestens termoregulering

Klikk her for å lese et sammendrag av foredraget!

- Hvordan få mer samhold i klubben?

Berider og klubbtrener i LKRK, Anniken Eide, holdt et engasjerende innlegg om lagspill og samarbeid på tvers av grener i rideklubben.

- Det er en utfordring at vi er så splittet med medlemmer spredt på staller over hele dalen, innledet hun, og fortalte litt om sin tid som medlem i Billund Rideklubb i Danmark, i en klubb som var preget av godt samhold og mange gode fellesaktiviteter. Blant annet var det tradisjon å reise til stevner sammen og heie hverandre fram. I LKRK er mange grener representert, og det er viktig å bli bedre kjent og å være inkluderende!

Ridefest

Annikens forslag om å arrangere ridefest for alle medlemmer i dalen, ble bifalt med applaus.
Likeledes ble hennes forslag om å få representanter for alle grenene inn i styret, godt mottatt. Leder av valgkomiteen, Paul Rasmussen, kunne bekrefte at dette er noe valgkomiteen jobber for å få til foran det kommende årsmøte på nyåret.

Hjelpe hverandre på tvers av grener

En fest og møte er fint, men generelt er kommunikasjon mellom grenene viktig, fortsatte Anniken, manet til samarbeid om stevneavviklinger og henvendte seg til westernfolket:

- Når dere har westernstevne, da trenger dere sikkert hjelpere. Da må dere kommunisere ut at dere har stevne, og hva trenger dere hjelp til. Neste gang er det sprang- eller dressurstevne, da trenger de hjelp. Vi må få tettere samarbeid mellom grenene. Kanskje vi skulle prøve hverandres grener, noen har kanskje fordommer for å låne bort hestene sine, men det kunne være verdt å prøve å ha en "aktivitetsdag", hvor alle kan ta med sin egen hest og prøve noen av de teknikkene som benyttes i andre grener enn den man rir selv. For eksempel prøve teknikker som westernrytterne bruker, og westernrytterne kan prøve sprang- og dressurrytterenes teknikker. Det kunne være morsomt å få til noe slik. Man trenger ikke bruke betalte instruktører i forbindelse med et slikt arrangement - men dele på kompetansen som finnes blant klubbens medlemmer.

Vi må sette oss mål

- Da vi flyttet til Lommedalen, ville vi bli del av lokalsamfunnet og meldte oss inn i LKRK, fortsatte Anniken, og la til med et smil at hun blir skuffet når de som står oppstallet hos henne rir for andre klubber.

- De vil ri på lag, og det er begrunnelsen for at de rir for andre klubber som har flere medlemmer. Det synes jeg er litt kjipt. Det blir aldri lag i LKRK hvis man tenker sånn. Man må sette seg noen mål for neste år. KM-lag, det må vi klare! I både dressur og sprang, der må vi klare å sette opp lag, både ponni og hest, og gjerne to lag. Man må jobbe målrettet for at man får til noen slike ting hvert år. Og at man får med en heiagjeng. Det er noe av det jeg vil at vi skal få til, sa klubbtreneren.

Innlegget utløste en rekke innspill fra salen:

- Man har ofte har plass til en ekstra hest på hengeren, vi må være rause og ta med hverandre!

- Å rekruttere unge er også viktig. Alle må ha et felles mål, ha samlinger, kurshelger med de unge, ja også voksne, det må tiltrekke folk. Og det må ikke bli bare med praten!

- Vi kan sette opp en liste over de som har lyst til å ri KM, og planlegge samlinger!

- Klubben trenger flere ildsjelder! Folk må slutte å klage på ting og tang hvis de ikke selv gjør en innstas for klubben!

- Vi må lete etter det som er positivt - ikke bare fokusere på det som kan oppfattes som negativt.

- Må styrke samholdet!

- Vi må legge bak oss konflikter og uro som kom i kjølvannet av avgjørelsen om ikke å bygge ut anlegget på nåværende tidspunkt. Nå er det tid for ny giv og samlende aktiviteter!

- Vi må samles om aktiviteter og bruke anlegget - så ridehuset ikke blir et sted som bare stallene i nærheten bruker. På den måten blir vi kjent med andre, og slipper hvisking og tisking.

- Hils på alle du møter! Si hei til alle, selv om du ikke kjenner dem.

- Vi skal jobbe sammen mot et felles mål - å ha det hyggelig sammen!

Det framkom ønske om en oversikt over alle stallene i dalen. Dette kommer på hjemmesiden, og skal være klart før Årsmøtet 2017!

Paul Rasmussen er leder av valgkomiteen. Han oppfordret folk til å komme med forslag til kandidater til styreverv. Årsmøtet vil bli avholdt tidlig på nyåret. Det er helt greit å fremme forslag om seg selv!

Avslutningsvis ble det kommentert at informasjonen om medlemsmøtet kunne være bedre kommunisert fra styret. Invitasjonen var lagt ut på klubbens hjemmeside og facebookside, men kunne med fordel i tillegg vært sendt på e-post til alle medlemmer. Styret tar dette til etterretning, og vil bestrebe seg på å få informasjonen ut til alle medlemmer ved innkalling til neste medlemsmøte.

Det var stemning for et nytt medlemsmøte i mars 2017.

Latteren satt løst og forslagene var mange da klubbtrener Anniken Eide holdt sitt innlegg om samhold i klubben.
Medlemsmøte

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 25. Nov 2016

Styret i LKRK ønsker velkommen til medlemsmøte torsdag 1. desember kl 1900 i kafeen på klubbanlegget, øverst i dalen.

LKRK er så heldige å ha fått engasjert berider Anniken Eide som klubbtrener i LKRK. Anniken er en av landets ytterst få trenere som kan skilte med seks års beriderutdanning fra Danmark, og hun har også erfaring som Grand Prix-rytter. De av dere som ikke kjenner henne fra før, har mulighet til å bli kjent med henne torsdag når hun vil dele sine tanker om hvordan bygge god lagånd i klubben!

Dr. Vet. Manja Baunack vil holde "Hesten om vinteren" og om hvordan bygge god lagånd i klubben!

- Fra hvilken temperatur fryser hesten egentlig? Og er det noen forskjell raser imellom?
- Hvilken inflytelse har kuldegrader på muskulaturen og sener?

- Hva gjør vi med en svett hest etter rideturen?
- Er det noe spesielt med hestens fôr om vinteren?
- Trenger hester mindre vann i vinterkulda?

Disse spørsmålene og mer til vil Dr. Vet. Manja Baunack gi svar på når hun holder foredraget "Hesten om vinteren".

Det blir også satt av tid til eventuelt.

Vi gleder oss og håper så mange som mulig kan sette av et par timer til foredrag og sosialt samvær! Det vil bli bevertning, og vi ber derfor om påmelding via arrangementssiden på klubbens facebookside.

VELKOMMEN!


(F.v.) Møt Dr. med. vet. Manja Baunack og berider/klubbtrener Anniken Eide på LKRKs klubbkveld!
Klubbmesterkap med full fres

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 23. Okt 2016

Først kretsmester, deretter klubbmester: Marion Rasmussen og Trendy Al (Foto: Mette Sattrup)


Deltakelsen var stor da Lommedalen Kjøre- og Rideklubbs distriktsstevne med innlagt klubbmesterskap gikk av stabelen lørdag 22. og søndag 23. oktober. Med hele 132 starter lørdag og 39 søndag, var det rekordstor aktivitet på klubbens anlegg. Det dårlige været satte ingen stopper for et trivelig arrangement - stemning var på topp begge dager!

Foruten klubbesterskapet, var det i 80 cm klassen innlagt trøstemesterskap for lommedalsryttere.

Lørdag var viet sprang. Ponnirytter Mia Kjærnli Fossum gikk til topps i ponniklassen, og den unge rytteren fikk seg også en feilfri runde på hesten Krogårdens Carisma i meterklasse for hester.

Ungrytteren Marion Rasmussen forsvarte mesterskapstittelen fra Kretsmesterskapet tidligere i år da hun og Trends Al kapret gullet i UR/JR/unghestklassen.

Klubbtrener i LKRK, Anniken Eide, gjorde rent bord i seniorenes klubbmesterskap med hesten Quitage.

Søndag kunne klubbtreneren plukke enda en gullmedalje med Quitage, da hun sikret seg gullmedaljen i seniornes LA dressur. Med Nora og hennes staselige sorte Uno don Fredo på andreplass, hadde familien Eide sikret seg både gullet og sølvet søndag ettermiddag.

Thea Hallerud Lindell og Cooldorougha Boy ble kronet med gull etter søndagens innsats i ponnienes dressur, mens Sofie Falck Liahagen/Farewell's Fortuna kapret ungrytternes gullmedalje i LB.

Vi gratulerer nye mestere og takker alle for deltakelsen, samt for god dugnadsinnsats!

Vel møtt igjen til fremtidige stevner i LKRK!


Klubbmestere - sprang

Ponni - Gull: Mia Kjærnli Fossum/Lynet McQueen, Sølv: Thilia Strande Humelfelt/Wirthsmühle Murphy, Bronse: Leah Isadora Behn/Blue Master


UR/Junior/Unghest - Gull: Marion Rasmussen/Trendy Al, Sølv: Mia Christine Sigmond/Via Via, Bronse: Mailin Hedenstad/Clintetto IISenior - Gull: Anniken Eide/Quitage, Sølv: Christine Finnbråten/Lucas, Bronse: Synne K. Haugerud/Watermill Dancer


Klubbmestere - dressur


Ponni - Gull: Thea Hallerud Lindell/Cooldorougha Boy, Sølv: Astrid Sønsteby-Thune/Roselyns Goldstar, Bronse: Emily Magnussen/Fighter


UR/Junior/Unghest - Gull: Sofie Falck Liahagen/Farewell's Fortuna, Sølv: Malin Hedenstad/Clintetto II, Bronse: Tina Bergli/Brownie II


Senior - Anniken Eide/Quitage, Sølv: Nora Eide/Uno don Fredo, Bronse: Synne K. Haugerud/Watermill Dancer


Trøstemesterskapet - Gull: Prinsesse Märtha Louise/Wendy, Sølv: Hanne Vines/Demeter VG, Bronse: Delt mellom Malene Nilssen/Butterfly Kiss (Malene t.h. på bakken) og Eirin Leifjord/Alfas Cibelle. (T.v. på bakken, dommer Camilla Stuve)


Ny nettside for hest i trafikken

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 13. Okt 2016

Norsk Hestesenter har nylig lansert en ny nettside for hest i trafikken.

Nettstedet www.hestitrafikken inneholder informasjon om rytterens og kuskens plikter i trafikken. Som ridende eller kjørende med hest regnes du som et kjøretøy i trafikken, og må følge de samme trafikkreglene som gjelder for bilister - så langt det er mulig!

Nettstedet retter seg også mot bilister og andre medtrafikanter med informasjon om hestens natur og følsomhet - og oppfordrer til at alle tar hensyn til hverandre for tryggere ferdsel i trafikken!

Del gjerne linken til nettstedet på facebook!

- og husk refleks!

www.hestitrafikken.no
​Gull til Marion og Trendy Al under KM i sprang 2016.

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 7. Okt 2016


Vi gratulerer Marion Rasmussen og Trendy Al som kretsmestre i sprang for Ponni II 2016!

Stevnet gikk av stabelen på Østern Brug 18. september i strålende solskinn. Med to feilfrie grunnomganger, 0 feil og vinnertiden 36,91 i omhoppingen, var ekvipasjen over to sekunder raskere i omhoppingen enn sølvvinneren og sikret dermed gullet.

Helgen startet med KM lag for ponni på lørdag hvor laget endte på 6. plass, så gleden var stor da seieren og gullet var et faktum i den individuelle konkurransen søndag.

- Marion og Trendy startet for første gang i juni 2015 i Lommedalen og har hatt en formidabel fremgang siden da. Fokus, disiplin og rideglede er nøkkelen bak suksessen, mye takket være treneren Hauke Luther, sier sjåfør, groom og ponnipappa Paul Rasmussen. Sunniva Reikvam fra Sørum Hestesportklubb tok sølvet og Tuva Kirsebom Homb fra Nes Rideklubb tok bronsen.

Vi gratulerer!
Bronse til LKRKs ponnilag under dressur-KM

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 5. Okt 2016


Lommedalen Kjøre- og Rideklubbs ponnilag tok bronse under kretsmesterskapet 1. - 2. oktober på Østern Brug i regi av Bærum Rideklubb. Laget besto av Maren Jensen/Harley, Thilia Strande Humerfeldt/Wirthsmühle Murphy og Astrid Sønsteby-Thune/Roselyns Goldstar.

For alle disse tre jentene var helgen en stor helg, forteller ponnimamma Marit Johannessen,

- De hadde det ekstremt morsomt sammen.Jentene løp banen sammen på fredag kveld. Det var en del nerver, men veldig mye glede også over å kunne stille lag sammen fra klubben.

Konkurransen var spennende fra start til slutt:

- Jententene våre brynte seg mot ponnier som hadde gått både FEI og Nordisk. Etter første dagen var det ekstremt jevnt. Kun ett poeng skilte mellom tredjeplass og andreplass,og kun tre poeng skilte opp til førsteplassen fra våre jenter. I skinnende solskinn red våre jenter for alt hva remmer og tøy holdt. Star var den eneste kategori 3 ponnien, men full av krutt og iver ga han seg i kast med å forsvare klubbens farger med stor arbeidslyst som alltid. Lagleder Kari Anette Stuve holdt laget samlet på en veldig fin måte. Det var utrolig gøy å være med som ponnimamma, og som jeg sa til vår forrytter Astri på Star at hun skulle si til seg selv:

- Dette har jeg trent på, dette er gøy og dette kan jeg!
avslutter Marit Johannessen.

Tanum Rideklubbs Ponnilag 1 tok gullet, mens Nittedal Rideklubbs lag tok sølv.

* Klikk her for fullstendig resultatliste!


Bronse til LKRKs ponnilag! Her sammen med lagleder Kari Anette Stuve.

(Fotograf begge bilder: Marit Johannessen)

Klubbtrener i LKRK

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 15. Sep 2016


Styret i Lommedalen Kjøre- og Rideklubb har engasjert Anniken Eide som klubbtrener for LKRK!

For de som har startet stevner i Lommedalen det siste året, er Anniken et kjent fjes. Hun rir selv aktivt, og har i år fått svært gode resultater med sine to unghester som hun selv har ridd opp. Anniken er medlem av og representerer LKRK. Hun drifter til daglig Stall Eide i Burudveien, Lommedalen.

Anniken er utdannet berider i Danmark ved Allan Blomgreen, Søren Vallentin og Ulrik Sørensen. Hun har mye erfaring med unghester, kåringer og championater, og har ridd og utdannet hester til Grand Prix i både dressur og sprang. Hun innehar tittelen Danmarksmester for beriderelever i sprang.

Treningene vil foregå onsdager i LKRKs anlegg, og Anniken er klar allerede fra onsdag 21. september!

For påmelding og ytterligere informasjon, kontakt Anniken via mail annikeneide@live.dk eller tlf. 93443060!
1 Kommentar

LKRKs voltigelag til topps

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 8. Sep 2016

Voltigelag fra Lommedalen Kjøre- og Rideklubb forsynte seg med både første- og andreplassen da Sandnes og Jæren Rideklubb arrangerte stevne 3. og 4. september. Det ene laget bestående av Maud Angelica Behn, Leah Isadora Behn, Kristine Jevne Berge og Lena Østerås Myrseth vant med poengsummen 4,103, mens laget med Hanah Horn Larsen, Sigrid Houg, Tiril Herje og Ella Bryne Smogeli oppnådde 3,952 poeng og ble nummer to i C-program lag.

C-program lag består av to deler: obligatoriske øvelser i gallopp og kür, selvkomponerte øvelser til musikk i skritt, med inntil to personer på hesten om gangen. Kristine Jevne Berge var longør for begge troppene, og fjordingen Sneip var voltigehest.

I tillegg tok Sigrid andreplass og Maud fjerdeplass i E-program Individuelt, et program som består av ett minutt kür; selvkomponerte øvelser til musikk.Sneip gjorde en flott innsats som voltigehest og fikk hele 6.1 i poengsum søndag.
- Det er over det nivået som trengs for at hesten kvalifiserer seg til internasjonale konkurranser, altså en veldig god score, forteller Kristine Jevne Berge.

Hun kan også røpe at voltigejentene fra LKRK skal opptre på Kingsland Oslo Horse Show den 15. oktober i år. Da er det bare å møte opp og heie på de flotte utøverne våre!

Vinnerlaget


Andreplass


Det ble også tid til et forfriskende bad mens jentene var på Jæren!

(Alle foto: Privat)

Flott gjennomført feltritt-NM for Thilia og Murphy

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 18. Aug 2016


Helgen 13. - 14. august gikk feltritt-NM av stabelen på Starum. Thilia Strande Humerfelt fra LKRK deltok i ponniklassen med Wirthsmühle Murphy.

Etter dressuren lørdag lå Thilia på 12. plass med 62,3 straffepoeng. I terrenget samme dag red hun uten hinder- eller tidsfeil, og lå på en sjuendeplass før sprangen søndag. I sprangen ble det dessverre tre riv, og hun endte på en 9. plass med 74,3 straffepoeng. Det deltok i alt 20 ekvipajser i ponniklassen, hvorav 13 gjennomførte.

Dette var Thilias første NM-deltakelse. Hun var veldig fornøyd med både innsats og resultat, og roser Murphy:
- For en fantastisk ponni jeg har!

De to har klart å kvalifisere seg til NM i løpet av sesongen i år.
- Det har vært slitsomt, men gøy, avslutter mor Linn Humerfelt.

(Tekst: M. Sattrup, foto: Privat)Klar for Nordisk Mesterskap for unghester - dressur

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 13. Jun 2016

Anniken Eide og Cheeky fikk toppresultater under Dressur Derby landsstevnet på Stall K, 11. - 12. juni, og sikret seg med det en billett til Nordisk Mesterskap for unghester i Falsterbo i juli.

Lommedalsekvipasjen oppnådde en tredjeplass i 5-års innlednede program lørdag med 77 %, og en førsteplass med 82,6 % søndag, med finaleprogrammet. Samlet fikk de også en førsteplass.

Anniken Eide forteller at hun kjøpte Cheeky i januar 2015 etter å ha plukket ham ut på et jorde i Danmark:
- Han kom sammen med to andre hester, Twilight og Legacy. Da hadde de ikke gjort annet enn å gå på beite. Jeg red ham inn i februar/mars i fjor, og red hans første stevne på Stall K for akkurat et år siden, i 4-års klassen.

Falsterbo Horse Show går av stabelen 2. - 10. juli i år.

* Link til Falsterbo

* Les mer fra landsstevnet hos Stall K 11. - 12. juni 2016 på hestesport.no

* Link til resultater

(Begge bilder: Anniken Eide og Cheeky. Foto: Privat)

Velkommen til Blomsterstevne

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 11. Jun 2016

Årets Blomsterstevne går av stabelen lørdag 11. juni og søndag 12. juni på Lommedalen Ridesenter. Sprangstevnet avholdes lørdag, mens dressuren vil finne sted søndag.

Været er strålende, banen hyggelig pyntet med blomster - velkommen til Blomsterstevnet!

* Link til horsepro - startlister/resultater sprangstevnet

* Link til horsepro - startlister/resultater dressurstevnet


Gode LKRK-prestasjoner i Western

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 6. Jun 2016


Gina Victoria Ulveie og Aurora Kiil Brustad leverte gode prestasjoner på Westernstevne i Sverige, på Grevagården nylig.

Aurora Kiil Brustad oppnådde 3. plass i Trail, Horsemanship og Ranch riding, i tillegg til flere andre gode plasseringer.Gina Victoria fikk 1. plass i Trail og Horsemanship, en 2. plass i Hunter under sadle, samt en 3. plass i Showmanship.


Vi gratulerer!Øverste bilde: Aurora Kiil, nederst: Gina Victoria Ulveie (Foto: Privat)Debuterte i MB og vant

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 23. Apr 2016


Ponniekvipasjen Thea Hallerud og Goshen debuterte i MB dressur under et internasjonalt dressurstevne i Kristiansand fredag 22. april. Lommedalsrytteren gikk til topps i klassen med 63,581 prosent.

Vi gratulerer den unge, talentfulle rytteren - og gleder oss til å følge med utover i sesongen!

Pay & Jump i april

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 15. Apr 2016

LKRK ønsker velkommen til Pay & Jump lørdag 23. april på klubbens anlegg i Lommedalen.

* Klikk her for invitasjonen!

Info om Pay & Ride 11.2.2016

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 10. Feb 2016

Her kommer litt info om torsdagens Pay & Ride western:

OBS:NY TID

Arrangementet varer fra kl 16.45-20.00. Bygging kl 16.45.

Info blir gitt om arrangementet er ferdig tidligere.

Påmelding per mail til Henriette.brustad@gmail.com
Avgift kr 100 per klasse.

Klasserekkefølge:


Kl 17.00
- Trail


Deretter fortløpende:
- Trail in hand
- Showmanship
- Reining

God western torsdag ! Hi ha !