Klubbtrener i LKRK

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 15. Sep 2016


Styret i Lommedalen Kjøre- og Rideklubb har engasjert Anniken Eide som klubbtrener for LKRK!

For de som har startet stevner i Lommedalen det siste året, er Anniken et kjent fjes. Hun rir selv aktivt, og har i år fått svært gode resultater med sine to unghester som hun selv har ridd opp. Anniken er medlem av og representerer LKRK. Hun drifter til daglig Stall Eide i Burudveien, Lommedalen.

Anniken er utdannet berider i Danmark ved Allan Blomgreen, Søren Vallentin og Ulrik Sørensen. Hun har mye erfaring med unghester, kåringer og championater, og har ridd og utdannet hester til Grand Prix i både dressur og sprang. Hun innehar tittelen Danmarksmester for beriderelever i sprang.

Treningene vil foregå onsdager i LKRKs anlegg, og Anniken er klar allerede fra onsdag 21. september!

For påmelding og ytterligere informasjon, kontakt Anniken via mail annikeneide@live.dk eller tlf. 93443060!1 Kommentar

Kommentarer

  • Lommedalen Kjøre- og Rideklubb

    Hei Ellen Victoria, vi har enda ikke satt endelig ukeplan for treninger på anlegget, men vi ønsker å tilrettelegge for flest mulig innkomne ønsker. Det er foreløpig ikke endret på tidsplanen, da den ikke er fastsatt enda, men kun søkt om ønsket tid. Ingen bortsett fra Anniken har fått tildelt tider og vi er i dialog med alle trenerne som har søkt. Klubben har valgt Anniken Eide som klubbtrener av flere årsaker, blant annet at vi mener hun egner seg til å undervise barn og ungdom. Presentasjonen av henne kunne nok vært litt mer utfyllende, men her har du litt mer om hennes bakgrunn, slik du etterlyser: Hennes solide utdannelse kan beskrives slik (utdrag fra Eqilife) : Etter to års utdannelse og bestått eksamen får elevene tittelen Rideskole Assistent. Etter fire års utdannelse og bestått eksamen har de tittelen Trener. Etter ytterligere to år og bestått eksamen kan elevene titulere seg som Beridere. Før elevene kan gå opp til trenereksamen må de har ridd femten 1,30 klasser med max 8 feil. SAMT femten Middels B dressur klasser til minimum 60%. Før beridereksamen må de ha ridd ti 1,40 klasser med max 8 feil og ti Middels A klasser til minimum 60%. Her i Norge er det bare Lars Rasmussen og Mona Mangseth som har den samme utdannelsen som Anniken.

    20 september 2016

Logg inn for å skrive en kommentar.