Ny betalingsløsning for anleggsleie fra 1. juli 2024

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 27. Mai 2024All løpende, automatisk fakturering av gyldige anleggsavtaler er nå stoppet. Fra og 1. juli 2024 endres betalingsrutiner for anleggsleie. Ny løsning blir gjennom en nyopprettet nettbutikk der man forhåndsbetaler anleggskort iht vedtatte priser. Anleggskortet betales i nettbutikken med Vipps eller kreditt-/debetkort. Etter betalt anleggsleie får man via app en aktiv «nøkkel» til elektronisk dørlås som fungerer kun i den perioden man har betalt for. Når perioden (dagpass, måned, kvartal etc) er over, må man selv sørge for å kjøpe ny tilgang og aktivere nøkkel.

Det blir ikke skille mellom utebanen og innebanen – gyldig nøkkel vil være adgang til begge banene, men foreløpig blir det kun adgangskontroll på dør inn til hallen. For utebanen vil det fortsatt være basert på tillit at ekvipasjen har betalt anleggskort. Det vil imidlertid være enklere å kontrollere ved fremvisning av nøkkel ved en evt kontroll.

I perioden frem til systemet er satt i drift, vil det kun være mulig å betale dropinn anleggsleie via Vipps til #95513. Da anlegget fortsatt har utestående arbeider, vil det ikke være kontroller på betalt baneleie frem til 1. Juli. Vi håper imidlertid alle brukere av anlegget støtter klubbens økonomi også i denne perioden.
Klubbanlegget stenges på grunn av coronasmitten

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 12. Mar 2020


På bakgrunn av helsemyndighetenes føringer i den vanskelige koronasituasjonen ber Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité om at all idrett, treninger og konkurranser opphører med umiddelbar virkning.  

LKRK har blitt pålagt av NIF om å stenge klubbanlegget for all aktivitet frem til og med 26. mars i tråd med påleggene fra smittevernmyndighetene. Vi har fått dette bekreftet fra Rytterforbundet.

Ridehallen stenges fra kl 1800 torsdag 12. mars og frem til og med 26. mars. Ingen skal benytte anlegget mens det er stengt. Vi oppfordrer medlemmene til å respektere stengningen siden dette er en del av den nasjonale dugnaden mot videre spredning av coronaviruset.

Du finner mer informasjon her: Pålegg om stenging av idrettsanlegg fra NIF

Ved ny informasjon fra NIF eller smittevernmyndighetene vil vi oppdatere medlemmene.

Styret LKRK
Innkalling til Årsmøte 2019

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 28. Jan 2019

Styret i Lommedalen Kjøre- og Rideklubb innkaller til årsmøte torsdag 28. februar 2019 kl 1800 i auditoriet på Mølladammen skole.

Klubbens øverste organ er årsmøtet som holdes hvert år innen februar måneds utløp. Forslag som skal behandles på årsmøtet må være sendt til styret, styret@lkrk.no, senest to uker før årsmøtet. 

Fullstendig sakliste og andre nødvendige saksdokumenter med forslag vil være tilgjengelig for medlemmene senest en uke før årsmøtet.

Kun deltakere med betalt medlemskontingent har stemmerett under årsmøtet.

Innkalling til Årsmøte 2019

Saksdokumenter

Forretningsorden

Årsmelding fra Styret

Årsmelding fra Sportskomiteen

Årsmelding fra Anleggskomiteen

Årsregnskap med noter

Budsjett 2019

Anleggsavtale for brukere av LKRKs anlegg

Organisasjonsplan 2019

Valgkomiteens innstilling

Hilsen
Styret 
Grønt Kort-kurs i mars

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 15. Feb 2018


Lommedalen Kjøre- og Rideklubb inviterer til Grønt Kort-kurs 3. og 4. mars 2018.

Teoridelen avholdes i auditoriet på Mølladammen skole lørdag, mens stallpraksis og rideprøven gjennomføres hos Stall Eide i Burudveien søndag.

* Klikk her for invitasjonen

Vel møtt!

Velkommen til Juleshow 2017

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 6. Des 2017

Lommedalen Kjøre- og Rideklubb inviterer i samarbeid med Stall Eide til juleshow 16. desember 2017.

I år samler vi to juleshow i en forestilling, og denne gangen er det tradisjonsrike juleshowet lagt til Stall Eide i Burudveien 67. Vi gleder oss til en hyggelig førjulsaften med underholdning av store og små på to og fire bein!