Bronse til LKRKs ponnilag under dressur-KM

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 5. Okt 2016


Lommedalen Kjøre- og Rideklubbs ponnilag tok bronse under kretsmesterskapet 1. - 2. oktober på Østern Brug i regi av Bærum Rideklubb. Laget besto av Maren Jensen/Harley, Thilia Strande Humerfeldt/Wirthsmühle Murphy og Astrid Sønsteby-Thune/Roselyns Goldstar.

For alle disse tre jentene var helgen en stor helg, forteller ponnimamma Marit Johannessen,

- De hadde det ekstremt morsomt sammen.Jentene løp banen sammen på fredag kveld. Det var en del nerver, men veldig mye glede også over å kunne stille lag sammen fra klubben.

Konkurransen var spennende fra start til slutt:

- Jententene våre brynte seg mot ponnier som hadde gått både FEI og Nordisk. Etter første dagen var det ekstremt jevnt. Kun ett poeng skilte mellom tredjeplass og andreplass,og kun tre poeng skilte opp til førsteplassen fra våre jenter. I skinnende solskinn red våre jenter for alt hva remmer og tøy holdt. Star var den eneste kategori 3 ponnien, men full av krutt og iver ga han seg i kast med å forsvare klubbens farger med stor arbeidslyst som alltid. Lagleder Kari Anette Stuve holdt laget samlet på en veldig fin måte. Det var utrolig gøy å være med som ponnimamma, og som jeg sa til vår forrytter Astri på Star at hun skulle si til seg selv:

- Dette har jeg trent på, dette er gøy og dette kan jeg!
avslutter Marit Johannessen.

Tanum Rideklubbs Ponnilag 1 tok gullet, mens Nittedal Rideklubbs lag tok sølv.

* Klikk her for fullstendig resultatliste!


Bronse til LKRKs ponnilag! Her sammen med lagleder Kari Anette Stuve.

(Fotograf begge bilder: Marit Johannessen)Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.