Trenere i Lommedalen Kjøre- og Rideklubb

Alle trenere som underviser på LKRK sitt anlegg har levert politiattest i henhold idrettsforbundets bestemmelser og har trenerlisens.  


Sprang: 

Andrea Helk

30 år gammel fra Høvik, ridd siden jeg var 5 år. Ridd og utdannet hester fra innridning og opp til 130 sprang og MB dressur. Har hovedfokus på sprang og bomarbeid for alle aldre og nivåer. Har fokus på variert trening og positive forsterkninger. Hestene er en del av teamet og må selv ønsker å jobbe med oss.

Kontaktinformasjon: 95446744 / Andrea@limelight.no

Anna Bredberg

Jag är autorisert Trener 1 i Norges Rytterförbund och haft träningar här i Norge sedan jag flyttade hit för 2 år sedan. Innan dess har jag haft träningar i Sverige sedan flera år tillbaka. Jag undervisar i alla åldrar och nivåer och även hästar i alla åldrar och nivåer. Några utav mina elever tävlar i Svenska landslaget och har tävlat EM. Några utav dessa elever har jag haft sedan de var 10 år.

Jag själv har tagit upp flera hästar till 145 sprang, placering i internationell 140 sprang. Ridit 4* feltritt, blivit Svensk mästare i feltritt, ridit EM i feltritt och varit med i svenska landslaget både på ponny, junior och Young rider. Har tagit upp unghästar från breeders ill Internationella stevner.

Kontaktinformasjon: annabredberg270@gmail.com

Marja-Liisa Andersson

Trener alle nivåer i sprang og har selv startet høye klasser. 

Kontaktinformasjon: Mliis.andersson@icloud.com


Dressur: 

Anine B. Thoresen

Rir selv på Grand Prix nivå i dressur og har undervist siden 1997.

Underviser primært ungdom og voksne, 1-1 undervisning på nivå litt øvet til erfaren.

I undervisningen min har jeg fokus på hestens utdanningsskala, og at rytter skal oppleve mestringsfølelse og utvikling under trygge rammer.

Dressur skal være både lærerikt og gøy!  

Kontaktinformasjon: AnineThoresen@hotmail.com

Kristin Hilsen

Jobber som rideskolesjef og dressurtrener på Østern Brug. Utdannet trener 2 fra Rytterforbundet, og fullført modukursene 1-3 hos Rider in Balance. Underviser først og fremst dressur og bakkearbeid.

Har selv ridd og konkurrert opp til lilletur dressur og 110 sprang, har også konkurrert og utdannet mye unghester. Underviser alle nivåer.

Kontaktinformasjon: 932 64 933


Mette Albretsen 

Mette er autorisert trener 2 gjennom Norges Rytterforbund og har undervist dressur i snart 40 år. Hun har selv utdannet flere hester opp til GP-nivå.

Hun underviser ryttere på alle nivåer. Flere av hennes elever har vært på landslaget, elitegruppe og satsningsgruppe. Blant annet har hun hatt en ekvipasje som red både EM og nordisk i 2022, og tok sølv i NM dette året for ponni.

Mette er veldig opptatt av grunnridning og har mye fokus på rytternes sits. Hun er en veldig engasjert og faglig dyktig trener!

Timene for Mette foregår enten i 40 minutte (450,-) eller 30 minutter (400,-).

Foreløpig tilgjengelig for helgekurs.

Kontaktinformasjon: 95143469 / Mette.lis.albretsen@gmail.com


Merethe Rubach Lien 

Kontaktinformasjon: 95979294 / Meretherubach@hotmail.com


Voltige: 


Voltige er turning på hest. Man gjør øvelser på hesten enten i skritt, trav eller galopp, og man kan være en eller flere på hesten. Voltige er en lite utbredt sport i Norge.


Lommedalen Voltigelag er gruppe som har holdt på siden 2010, og har med tiden en av norges største voltigegrupper med utøvere i alle aldre. Vi har to treninger i uken. På treningen varmer vi opp med jogging, turn og litt styrketrening før vi setter i gang på hest. Vi deltar på Voltigestevner som avholdes på Østlandet, og arrangerer også et par stevner i året selv, men det viktigste er at det skal være moro!


Det koster 150 kr per gang, og man betaler for ett semester om gangen. Våren 2016 ble det 21 treninger, så kr 3150 for halvåret/semesteret. Man må også melde seg inn i Lommedalen Kjøre- og Rideklubb. Man trenger ikke å ha egen hest for å drive med voltige!

Man trenger ikke å ha drevet med hest eller turn for å begynne på voltige, og det er bare å ta kontakt dersom man ønsker å komme på en prøvetime.

Kontaktperson for treningen er Kristine Jevne Berge, kontakt: 90939303 / kristine@baco.no