Juleshow for full tribune

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 19. Des 2016

Marion og Trendy Al hoppet 1,30 m foran et imponert publikum!


Gledelig mange fant veien til klubbanlegget da LKRK arrangerte juleshow søndag 18. desember.

Høydehopping for ponnier var første post på programmet. Marion og Thea på hver sin hvite ponni satset høyt, og konkurransen ble avrundet med to vellykkede 1,30 m hopp. Litt av en bragd!

Ponni Gymkhana er et populært innslag, og innsatsen var stor fra alle tre lagene også i år! Hvert lag besto av tre ivrige ryttere og en ponni. Banen var utfordrende med slalåmridning mellom kegler, balansering på bom, pynting av juletre og hopping av hinder tilbake. Lommedalen trakk det lengste strået og kom i mål først. Hakk i hæl fulgte Stall Grorud, mens Stall Eide ble nummer tre.

Westernshowet ble en oppvisning med to erfarne ryttere og deres veldresserte hester. Aurora viste til og med westernridning uten hodelag, et imponerende syn.

Etter Thea og Goshens velridde kürprogram, vet det tid for voltige. LKRKs voltigegrupper holdt en flott oppvisning på Oslo Horse Show i år, og elementer av dette ble igjen vist for et imponert publikum.

Selv om det tidvis ble lange køer i kiosken, var det mange fornøyde og glade barneansikter å se da julenissen med hest og vogn delte ut godteposer til barna - som seg hør og bør på et juleshow.

Styret i LKRK takker alle som hjalp til med rigging og gjennomføring av juleshowet, takker for den store deltakelsen og ønsker alle en riktig god jul!

Glimt fra showet:

Tekst og foto: Mette Sattrup


Flere bilder kommer på klubbens fb-side!


* Link til voltigegruppens oppvisning på Kingsland Oslo Horse Show (Filmet av Rebecca Mender)

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.