LKRKs voltigelag til topps

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 8. Sep 2016

Voltigelag fra Lommedalen Kjøre- og Rideklubb forsynte seg med både første- og andreplassen da Sandnes og Jæren Rideklubb arrangerte stevne 3. og 4. september. Det ene laget bestående av Maud Angelica Behn, Leah Isadora Behn, Kristine Jevne Berge og Lena Østerås Myrseth vant med poengsummen 4,103, mens laget med Hanah Horn Larsen, Sigrid Houg, Tiril Herje og Ella Bryne Smogeli oppnådde 3,952 poeng og ble nummer to i C-program lag.

C-program lag består av to deler: obligatoriske øvelser i gallopp og kür, selvkomponerte øvelser til musikk i skritt, med inntil to personer på hesten om gangen. Kristine Jevne Berge var longør for begge troppene, og fjordingen Sneip var voltigehest.

I tillegg tok Sigrid andreplass og Maud fjerdeplass i E-program Individuelt, et program som består av ett minutt kür; selvkomponerte øvelser til musikk.Sneip gjorde en flott innsats som voltigehest og fikk hele 6.1 i poengsum søndag.
- Det er over det nivået som trengs for at hesten kvalifiserer seg til internasjonale konkurranser, altså en veldig god score, forteller Kristine Jevne Berge.

Hun kan også røpe at voltigejentene fra LKRK skal opptre på Kingsland Oslo Horse Show den 15. oktober i år. Da er det bare å møte opp og heie på de flotte utøverne våre!

Vinnerlaget


Andreplass


Det ble også tid til et forfriskende bad mens jentene var på Jæren!

(Alle foto: Privat)Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.