Stålende juleshow

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 19. Des 2015


Lørdag 19. desember gikk juleshowet til Lommedalen Kjøre - og Rideklubb av stabelen. Årets juleshow ble en vakker bukett med flotte ekviapasjer, spennende konkurranser og imponerende oppvisninger. LKRK favner i dag en stor bredde med utøvere i mange grener og på alle nivåer!

Juleshowet startet med sixbar og høydehopping, hvor fire ekvipasjer deltok. Heidi Bratlie Larsen og Euforian satte ny rekord under høydehoppingen da de feilfritt feide over bommene på hele 1,70 m!

Tempoet var høyt og oppgavene krevende under ponnienes gymkhana!

I fargerik drakt viste Aurora og Arc Snappy Madera elementer av westernridning, mens Lena og Hickory demonstrerte reining - begge ekvipasjene blant de ypperste i sin gren her i landet. Mellom de to ekvipasjene leverte Thea og Goshen et velridd dressurprogram, en ponniekvipasje som hevder seg i både feltritt, sprang og dressur.

Voltige er i vekst, og LKRK sin voltigegruppe viste et imponerende program med vakker akrobatikk på ryggen til Beauty Queen under årets juleshow i Lommedalen.

Julenissen sviktet ikke i år heller - og denne gangen var det miniatyrhesten Poppe som var spent for vognen, til stor glede for de minste. Godteposer setter alltid et trivelig punktum på en juleforestilling!

Se bildene fra juleshowet! (Alle foto: M. Sattrup)

Vinner av høydehoppingen, Heidi Bratlie Larsen og Euforian.


I alt fire ekvipasjer prøvde seg - men kun èn kom over 1,70 m!Ponnigymkhana - fart og spenning på voksent nivå! Mia/Lynet, Marion/Trendy, Thea/Fighter og Aurora/Snappy.


Aurora ga en flott demonstrasjon av western, både ridende og fra bakken med Arc Snappy Madera.


Thea og Goshen danset gjennom et LA program.


Lena og Hickory ga en god smakebit på reining.


De er mange og fargerike - voltigegruppa til LKRK - klar til innsats!


Konsentasjonen er på topp når voltigeutøverne er i aksjon - her på Beauty Queen!


Teamarbeid!


Feiende flott og fargerikt!


Imponerende akrobatikk!


God jul til store og små!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.