Lommedalens voltigegruppe vant årets flyercup

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 29. Nov 2015

Alle foto: Privat

Lørdag 28. november var dagen for årets siste voltigestevne. Alle voltigestevner i Norge i løpet av året inngår i flyercupen. Her samler klubbene poeng basert på antall starter. Det gis 1 poeng for individuell start, 5 poeng for lag og 3 poeng for par. Lommedalen ble årets vinner med over 100 poeng og vant dermed 5000 kr som kan brukes til utstyr som gruppen måtte trenge.

Lommedalen stilte med hele 14 utøvere i dagens tønnestevne, hvor de fleste stilte i flere klasser; ett lag med 5 utøvere, 3 individuelle i C-program, 9 individuelle i E-program/1 minutts kür, og 8 par i Pas de Deux.

Alle jentene fikk meget gode poengsummer, og Lommedalen fikk plasseringer i flere klasser. Sigrid Houg ble vinneren i C-program individuelt. Hanah Horn Larsen kom på 2.plass og Maria Braathu kom på 3.plass i 1 minutts kür. Tuva Blom Erhart og Ella Bryne Smogeli vant beste kostyme i par-klassen Pas de Deux, og Kristine Jevne Berge og Ella Bryne Smogeli vant beste utførelse i samme klasse.