Thea til topps på Steinseth

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 1. Jun 2015Thea Hallerud Lindell og Goshen i full fres gjennom vannhinderet søndag. (Foto: Mette Sattrup)

- Det var veldig fin bane, morsomt med litt lange strekk hvor man kunne galoppere ganske fort, ler Thea. Med ponnien Goshen red 12-åringen fra Lommedalen Kjøre- og Rideklubb i mål med null feil på hinder, neste kjappeste tid og kun små tidsfeil på terrengprøven. Det holdt til seier.

Ekvipasjen lå i tet etter dressurprøven, en ledelse de holdt stevnet ut.

Flere plasserte fra Lommedalen

Klubbvenninnen Thilia Strande Humuerfelt på Wirthsmühle Murphy ble nummer to i Knøttecupklassen, mens Maria Braathu/Carisma og Kristine Borge/Blesi fulgte på de neste plassene. i meterklassen kom Marja-Liisa Andersson og Dallacki De Bergerac på tredjeplass. Sigrid Houg og Beauty Queen sto også på startlisten i helgens stevne, men ga seg før søndagens terrengprøve.

Vellykket samarbeid

Helgens samarbeidsstevne ble en suksess på alle måter. Til tross for dårlig vær under sprang- og dressurprøven lørdag ble stevnedagen gjennomført på beste måte takket være stor dugnadsinnsats fra arrangørene. Medarrangør Marja-Liisa Andersson roser også teamet på Steinseth som hadde bygget terrengbanen og sto for arrangementet søndag, og er ikke fremmed for å gjenta suksessen med samarbeid på tvers av klubbene ved en senere anledning.

* Link til komplett resultatliste

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.