Treninger og aktiviteter på LKRKs anlegg vår og sommer 2015

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 15. Apr 2015

DSC_1974lkrk.jpg


Takk for alle innkomne søknader. Vi i styret har gjort så godt vi kan for å tilfredstille alle. For oss er det viktig at så mange som mulig får gleden av å bruke annlegget vårt. Alle grener har nå blitt tildelt tider i kjernetiden, så vi håper at alle blir fornøyde. Når flerbruks banen kommer i bruk, vil det være enda mer tigjengelighet på annlegget med mange muligheter. Dressurrailen vil bli satt opp periodevis, en uke av gangen, med mulighet for programtrening. Sprangtreningene vil i denne perioden flyttes innendørs. Vi har også satt av en "bom og hinderfri" dag, slik at dressur kan prioriteres. Det blir juniorhelg og sprangstevne i April der vi håper på mange deltakere og ikke minst medhjelpere. Oppdatert aktivitetskalender finner dere under den blå lenken til venstre på siden vår. Ha en fin vår !

* Faktura er nå sendt ut til medlemmene via KlubbenAdmin - vårt nye medlemsregister. Kontingenten kan betales via MinIdrett. Se her for informasjon om hvordan du lager konto og hvor du finner fakturaen. Ettersom denne løsningen er ny for oss i år, så bær over med oss ved evt registreringsfeil. Dersom du allerede har betalt kontingenten, så vær snill å se bort fra fakturaen - vi vil da registrere den som betalt manuelt.

* Se vedtak om treningstider for våren 2015 her. Har du behov for ekstra treningstid, kan det søkes om minimum en uke før. Tidene gjelder frem til ute-sesongen starter.

Styret har nå mottatt søknader om treningstider og kommer til å legge ut disse i slutten av mars 2015.

* Se informasjon om rutiner for søknad om ridetider her.

Vårløsningen har startet og veistyret i Kampebakken ber oss om å ikke ri der en periode nå.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.