Ny betalingsløsning for anleggsleie fra 1. juli 2024

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 27. Mai 2024All løpende, automatisk fakturering av gyldige anleggsavtaler er nå stoppet. Fra og 1. juli 2024 endres betalingsrutiner for anleggsleie. Ny løsning blir gjennom en nyopprettet nettbutikk der man forhåndsbetaler anleggskort iht vedtatte priser. Anleggskortet betales i nettbutikken med Vipps eller kreditt-/debetkort. Etter betalt anleggsleie får man via app en aktiv «nøkkel» til elektronisk dørlås som fungerer kun i den perioden man har betalt for. Når perioden (dagpass, måned, kvartal etc) er over, må man selv sørge for å kjøpe ny tilgang og aktivere nøkkel.

Det blir ikke skille mellom utebanen og innebanen – gyldig nøkkel vil være adgang til begge banene, men foreløpig blir det kun adgangskontroll på dør inn til hallen. For utebanen vil det fortsatt være basert på tillit at ekvipasjen har betalt anleggskort. Det vil imidlertid være enklere å kontrollere ved fremvisning av nøkkel ved en evt kontroll.

I perioden frem til systemet er satt i drift, vil det kun være mulig å betale dropinn anleggsleie via Vipps til #95513. Da anlegget fortsatt har utestående arbeider, vil det ikke være kontroller på betalt baneleie frem til 1. Juli. Vi håper imidlertid alle brukere av anlegget støtter klubbens økonomi også i denne perioden.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.