VIKTIG MELDING VEDRØRENDE BLOMSTERSTEVNENE!

Postet av Styret LKRK den 13. Jun 2023

Vi i Lommedalen Kjøre- og Rideklubb hadde gledet oss til å arrangere våre etter hvert tradisjonelle Blomsterstevner i henholdsvis dressur og sprang førstkommende helg. 

Men etter en samlet vurdering etter dugnad på anlegget mandag kveld, må vi innse at bunnforholdene grunnet den lange vinteren, langvarige tørke med høye temperaturer, samt utfordringer rundt vedlikehold av banen, medfører at vi ikke anser bunnen som egnet til å arrangere sprangstevne på søndag. Vi jobber nå iherdig med bunnen for å få den klar til å hoppes på igjen, men vi rekker dessverre ikke dette før søndag. I den stand den er i per i dag, vil man kunne ri dressur der, men vi anser altså bunnen som ikke egnet til å arrangere sprangstevne på per nå. Innbetalte startavgifter til sprangstevnet vil bli tilbakeført i løpe av få dager.

Det jobbes som nevnt med bunnen denne uken og vi anser det derfor som at dressurstevnet på lørdag kan gjennomføres som planlagt.

Vi beklager derfor på det sterkeste at vi dessverre ser oss nødt til å kansellere søndagens sprangstevne, men lørdagens dressurstevne vil bli avholdt som planlagt. Det er fremdeles ledige plasser i alle klasser på dressurstevnet. Påmeldingsfrist er i dag, 13.06.23, men eventuelle etterpåmeldinger tas i mot frem til og med fredag ettermiddag. 

Det er fremdeles oppgaver som skal fylles, blant annet speaker, sekretariat, kiosk osv. Se mannskapslisten og skriv deg opp her: MannskapslisteKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.