Treningstider på anlegget for 2021/2022 og treneravtaler

Postet av Styret LKRK den 13. Jun 2021

Det er igjen på tide å søke neste skoleårs treningstider for anlegget for de som skal ha faste treningstider i kalenderen gjennom høsten, vinteren og våren. Nytt av året er at alle trenere som har fast treningstid på anlegget må skrive under en gjensidig "treneravtale" som du finner her: "LKRK retningslinjer for trenere.pdf"

Dette er en treneravtale som inneholder plikter og forventninger mellom Lommedalen Kjøre- og Rideklubb og aktuell trener, samt retningslinjer som er felles forventninger til alle trenere som skal virke fast ved LKRKs anlegg, hvordan disse skal oppføre seg overfor utøvere, foreldre, ved bistand til klubbens utøvere på stevner/treninger og når de representerer klubben for øvrig. Det er viktig at alle trenere som skal ha faste tider ved LKRKs anlegg setter seg inn i denne treneravtalen. 

Frist for å sende inn søknad om faste treningstider for skoleåret 2021/2022 er 1. juli 2021Send inn søknad om treningstider i henhold til søknadskriterier i treneravtalen og ferdig utfylt treneravtale til styret@lkrk.no

Vi minner også om at alle trenere som skal undervise utøvere under 18 år ved anlegget skal levere politiattest. Har du levert tidligere og denne er mer enn tre år gammel, eller du kun underviser voksne utøvere, oppfordres du til å sende inn (ny) politiattest. Politiattest ansvarlig i klubben er Linda Holten. Ta kontakt med Linda dersom du har spørsmål rundt politiattest. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.