Stor oppslutning om bruktmarked

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 2. Des 2018

Søndag 2. desember arrangerte Lommedalen Kjøre- og Rideklubb bruktmarked i klubbens rideanlegg øverst i dalen. Ridehallen var omgjort til markedshall og fylt til randen med utstyr til hyggelige priser.

-– Jeg har solgt et par dekken, noen klær, et par belegg og en sjabrak, smiler LKRK-medlem Camilla Stuve fornøyd fra sin salgsbod, men legger til at hun gjerne skulle solgt mer.
– Arrangementet kunne nok vært bedre markedsført utenfor dalen, både mot kretsen, åpent på facebook, og vi medlemmer kunne vært flinkere til å dele på våre personlige sider. Jeg tror kanskje det ville være interessant å ha et nytt marked til våren, men da må vi være tidligere ute med markedsføringen, sier hun.

Initiativtaker Anine Thoresen er også positiv til å gjenta suksessen. For stemningen var på topp, kiosken var åpen og mange tok seg tid til en prat mens de sjekket tilbudene rundt omkring. Bruktmarkedet i ridehallen ble mer enn en mulighet til å skaffe seg brukt utstyr til en rimelig penge - og ikke minst, bli kvitt overflødige dekken, saler, bitt og hodelag - alt som har en tendens til å hope seg opp i kjeller og loft etter noen år med hest i familien.

Glimt fra bruktmarkedet:

Initiativtaker Anine Thoresen er ikke fremmed for tanken på å arrangere et nytt bruktmarked til våren.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.