Mange til start i Voltige

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 11. Okt 2015



Lommedalen stilte lag i C-program med Beauty Queen (foto: M. Sattrup)

Lommedalens voltigegruppe avholdt i dag Stevne på LKRK-anlegget. I alt var det 24 individuelle og 6 lag som startet, i alderen 9 til 24. Utøverne kom fra 5 ulike klubber; Lommedalen Kjøre- og Rideklubb, Søndre Nordstrand Rideklubb, Ellingsrud Rytterklubb, Sandnes og Jæren Rideklubb, og Strömstad RK. I alt stilte fem ulike hester.



Lommedalen Kjøre- og Rideklubb, LKRK, stilte lag i C-program med Beauty Queen. Dette er et program hvor utøverne én og én først gjør obligatoriske øvelser i galopp og deretter har lag-kür med to utøvere på hesten om gangen. Programmet utøfres i skritt. Dette var det eneste laget som også stilte i galoppklasse, og de fikk gode resultater med en score på 5.455.



Videre debuterte for LKRK hesten Figo med utøverne Lena Myrseth og Kristine Jevne Berge i ”pas de deux”, som er et tomannsprogram med selvkomponerte øvelser i skritt. Figo fikk strålende applaus og virket godt fornøyd med debuten sin. Jentene og Figo fikk scoren 6.910.



Lommedalen stilte også med seks individuelle utøvere i skrittekür, dvs 1 minutt med selvkomponerte øvelser til musikk. Denne klassen hadde flest ekvipasjer, 11 i alt. Her fikk Lommedalens Hanah Horn Larsen 3. plass på hesten Figo, og Tuva Blom Erhart 4. plass med hesten Beauty Queen.



Stevnet ble en god oppvarming for mange av jentene som skal være med på NM i Voltige i Sarpsborg om 2 uker.





Figo debuterte i Voltige - med Kristine Jevne Berge og Lena Myrseth på ryggen. (Foto: Mette Sattrup)





Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.