Høstens Grønt Kort-kurs

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 19. Okt 2017


Lommedalen Kjøre- og Rideklubb inviterer til Grønt Kort-kurs 11. - 12. november. Teoridelen av kurset blir avholdt på Mølladammen skole, mens stallpraksis og ridetesten er lagt til Stall Eide i Burudveien.

Kurset er åpent for alle, og kursavgift er kr. 700,- for medlemmer og kr. 900,- for de som ikke er medlem av LKRK. Leie av hest til ridetesten, kr. 300,- kommer i tillegg, samt kursboka som du må ha med til teorikurset første dag. Du kan ta med egen hest til ridetesten dersom du ønsker det.

Les invitasjonen, og ta eventuelt kontakt med Mette Sattrup, 90088530, dersom det er noe du lurer på i forbindelse med kurset. 

* Invitasjon til Grønt Kort-kurs november 2017

Velkommen!Søke faste treningstider?

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 31. Jul 2016

DSC_0075Illustrasjon.png


Vi minner om at søknadsfristen for faste treningstider for høst 2016 er 1.august og må sendes til styret ved christine.finnbraaten@gmail.com.Vis forsiktighet med ødelagt dør

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 1. Jul 2016

Vi ber alle vise varsomhet ved inn- og utgang av ridehuset. Skinnen hvor venstre dørblad er festet har løsnet, og døren kan falle ned dersom den blir forsøkt åpnet/lukket. Vi ber om at døren ikke blir rørt inntil den er reparert. Styret i LKRK forsøker å få dette bragt i orden i løpet av de nærmeste dagene.
Grønt kort kurs mai 2016

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 12. Apr 2016

GrontKortLKRK.jpg

Lommedalen Kjøre- og Rideklubb arrangerer Grønt Kort kurs 7. - 8. mai 2016.

* Klikk her for invitasjon med informasjon om påmelding mm.

Vel møtt!