Betaling av anleggsleie

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 19. Mai 2019

Anleggsleie 2019

Ny ordning for anleggsleie ble vedtatt på Årsmøtet 28.02.2019.

Penger må til for å få hjulene til å gå rundt i klubben. Alle som bruker anlegget må være medlem av LKRK og betale en variant av anleggsleie som definert under Anleggsleie. Unntak gjelder de som kun betaler drop-in. For å betale anleggsleie må du etablere en Anleggsavtale.

For å etablere Anleggsavtale må du fylle ut og sende inn skjemaet du finner her: Inngåelse av Anleggsavtale

Dersom du allerede har betalt Anleggsleie for en periode etter gammel ordning må du oppgi hvor lenge du har betalt for, så vi kan synkronisere dette med Anleggsavtalen. Dette gjør du i skjemaet over.

BETALINGSKRAV SENDES  UT FRA KLUBBEN PÅ MinIdrett. Ikke send penger uten at du har fått beskjed om det. Betaling skjer i MinIdrett. Klubben aksepterer ikke direkte innbetalinger til bank for anleggsleie.

NB! Klubben forskuddsfakturerer i sin helhet beløpet for den perioden du velger. Det er ikke et alternativ med månedlig autogiro ved f.eks. helårskort. Poenget med at helårskortet er billigere enn øvrige alternativer er fordi det blir mindre jobb for klubben.

Styret anser at vi nå har informert tilstrekkelig om dette i flere kanaler: klubbens hjemmesider, Facebookgruppen, direkte e-post til alle medlemmer, samt oppslag på klubbområdet. De som eventuelt ikke har opprettet Anleggsavtale oppfordres til å gjøre dette snarest.

Mvh
Styret


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.