Lommedalen Kjøre- og Rideklubb

Lommedalen Kjøre- og Rideklubb

Dugnad 6. og 8. juni

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 23. Mai 2019

DUGNAD

FØR BLOMSTERSTEVNE 

6. og 8. juni

Torsdag 6. og lørdag 8. juni inviterer Lommedalen Kjøre- og Rideklubb deg til å være med på dugnad i klubben. 

Vi skal klargjøre anlegget før blomsterstevnet 9-10. juni. Dressurrailen skal ut og hindermateriellet skal ses over og vaskes, samt litt generell rydding og fiksing. 

Alle kan delta. Vi skaffer jobb til de sterke men også til de som ikke kan ta i så hardt. 

Ta med deg hele familien. Ta med naboen!  Vi skaffer jobb til alle!

Vi starter kl 1700 og holder på frem til kl 1900 på torsdag og 1500-1700 på lørdag. Hvis været er bra griller vi ute på lørdag. Ta med noe passende å drikke. 

Stikk innom da vel og ta i et tak og hils på alle de andre hyggelige klubbmedlemmene våre!


0 Kommentar

Betaling av anleggsleie

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 19. Mai 2019

Anleggsleie 2019

Ny ordning for anleggsleie ble vedtatt på Årsmøtet 28.02.2019.

Penger må til for å få hjulene til å gå rundt i klubben. Alle som bruker anlegget må være medlem av LKRK og betale en variant av anleggsleie som definert under Anleggsleie. Unntak gjelder de som kun betaler drop-in. For å betale anleggsleie må du etablere en Anleggsavtale.

For å etablere Anleggsavtale må du fylle ut og sende inn skjemaet du finner her: Inngåelse av Anleggsavtale

Dersom du allerede har betalt Anleggsleie for en periode etter gammel ordning må du oppgi hvor lenge du har betalt for, så vi kan synkronisere dette med Anleggsavtalen. Dette gjør du i skjemaet over.

BETALINGSKRAV SENDES  UT FRA KLUBBEN PÅ MinIdrett. Ikke send penger uten at du har fått beskjed om det. Betaling skjer i MinIdrett. Klubben aksepterer ikke direkte innbetalinger til bank for anleggsleie.

NB! Klubben forskuddsfakturerer i sin helhet beløpet for den perioden du velger. Det er ikke et alternativ med månedlig autogiro ved f.eks. helårskort. Poenget med at helårskortet er billigere enn øvrige alternativer er fordi det blir mindre jobb for klubben.

Styret anser at vi nå har informert tilstrekkelig om dette i flere kanaler: klubbens hjemmesider, Facebookgruppen, direkte e-post til alle medlemmer, samt oppslag på klubbområdet. De som eventuelt ikke har opprettet Anleggsavtale oppfordres til å gjøre dette snarest.

Mvh
Styret


0 Kommentar

Innkalling til Årsmøte 2019

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 28. Jan 2019

Styret i Lommedalen Kjøre- og Rideklubb innkaller til årsmøte torsdag 28. februar 2019 kl 1800 i auditoriet på Mølladammen skole.

Klubbens øverste organ er årsmøtet som holdes hvert år innen februar måneds utløp. Forslag som skal behandles på årsmøtet må være sendt til styret, styret@lkrk.no, senest to uker før årsmøtet. 

Fullstendig sakliste og andre nødvendige saksdokumenter med forslag vil være tilgjengelig for medlemmene senest en uke før årsmøtet.

Kun deltakere med betalt medlemskontingent har stemmerett under årsmøtet.

Innkalling til Årsmøte 2019

Saksdokumenter

Forretningsorden

Årsmelding fra Styret

Årsmelding fra Sportskomiteen

Årsmelding fra Anleggskomiteen

Årsregnskap med noter

Budsjett 2019

Anleggsavtale for brukere av LKRKs anlegg

Organisasjonsplan 2019

Valgkomiteens innstilling

Hilsen
Styret 


0 Kommentar

Stor oppslutning om bruktmarked

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 2. Des 2018

Søndag 2. desember arrangerte Lommedalen Kjøre- og Rideklubb bruktmarked i klubbens rideanlegg øverst i dalen. Ridehallen var omgjort til markedshall og fylt til randen med utstyr til hyggelige priser.

-– Jeg har solgt et par dekken, noen klær, et par belegg og en sjabrak, smiler LKRK-medlem Camilla Stuve fornøyd fra sin salgsbod, men legger til at hun gjerne skulle solgt mer.
– Arrangementet kunne nok vært bedre markedsført utenfor dalen, både mot kretsen, åpent på facebook, og vi medlemmer kunne vært flinkere til å dele på våre personlige sider. Jeg tror kanskje det ville være interessant å ha et nytt marked til våren, men da må vi være tidligere ute med markedsføringen, sier hun.

Initiativtaker Anine Thoresen er også positiv til å gjenta suksessen. For stemningen var på topp, kiosken var åpen og mange tok seg tid til en prat mens de sjekket tilbudene rundt omkring. Bruktmarkedet i ridehallen ble mer enn en mulighet til å skaffe seg brukt utstyr til en rimelig penge - og ikke minst, bli kvitt overflødige dekken, saler, bitt og hodelag - alt som har en tendens til å hope seg opp i kjeller og loft etter noen år med hest i familien.

Glimt fra bruktmarkedet:

Initiativtaker Anine Thoresen er ikke fremmed for tanken på å arrangere et nytt bruktmarked til våren.0 Kommentar

Velkommen til Grønt Kort kurs i oktober

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 10. Okt 2018

LKRK inviterer til Grønt Kort-kurs i oktober 2019. Teorikurset avholdes på Mølladammen skole, stallpraksis og rideprøve hos Stall Eide. Bindende påmelding innen 19. oktober!

Velkommen!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline