Lommedalen Kjøre- og Rideklubb

Lommedalen Kjøre- og Rideklubb

Treningstider på anlegget for 2021/2022 er tildelt

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 12. Aug 2021

Kalender er oppdatert med nye treningstider.

0 Kommentar

Restriksjoner på bruk av klubbanlegget t.o.m. 13. april

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 13. Mar 2020


OPPDATERING 1. APRIL MED JUSTERINGER 2. APRIL:

Det har i dag kommet mer informasjon fra NIF om bruk av rideanlegg nå under virusutbruddet i denne artikkelen: Veiledning og anbefalinger om idrettsaktivitet Basert på dette har NIF utarbeidet en veiledning.

Med bakgrunn i dette har styret revidert våre tiltak for klubbanlegget og lettet litt på restriksjonene som har vært gjeldende frem til i dag.

Organisert trening med instruktør, enten i grupper eller 1:1 er tillatt så lenge man følger reglene som publisert i egen artikkel. 

Grunnen til restriksjonene er at anlegget er et klubbanlegg tilknyttet Norges Rytterforbund og derigjennom NIF, som pålegger oss dette.

Med bakgrunn i denne informasjonen har styret besluttet følgende:

1. Hesteeiere med gyldig anleggsavtale tillates å benytte klubbanlegget for mosjonering av sin egen hest. Dette gjelder også forrytter på aktuell hest. Fordi kapasiteten nå blir bedre og vi kan tillate flere brukere vil også Drop-in brukere ha adgang. Anlegget er stengt for alle andre (tilskuere, osv). 

2. Foresatte for barn som rir, ref. punkt.1, har adgang sammen med barna, dog regulert av maksimumsantall som definert i punt 4. Personell som har arbeidsoppgaver å utføre på anlegget (harving, etc.) har også adgang.

3. Det er tillatt med grenspesifikk trening men styret henstiller rytterne til å sette sikkerhet først, slik at vi minimerer risiko og unngår ulykker som vil medføre belastning av helsesystemet. NB! Grenspesifikk trening som krever lukket hall, f.eks. sprang skal legges til de tider som er avsatt for dette i kalenderen (fritrening sprang eller sprang/bomtrening) slik at det blir enklere for øvrige ryttere å planlegge. 

4. Det skal ikke være mer enn fem personer i hallen samtidig (dette inkluderer foresatte, ryttere og evt. trener) og det skal til enhver tid holdes minimum 2 meters avstand mellom personer i hallen.

5. Ridetiden deles inn i 30 minutters perioder fra hver hele eller halve klokketime. Hver ekvipasje kan booke inntil to x 30 minutters perioder i hallen per dag gjeldende fra den hele eller halve klokketimen du har reservert. Det betyr at det er mulig å booke en dobbelttime bestående av 2x30 minutter rett etter hverandre. Har du to bookinger på samme dag kan du ikke legge inn flere bookinger før den siste ridetimen din er over.

6. Tid reserveres i listen som du finner i linken under (listen blir oppdatert i løpet av 1. april). Man kan reservere tid for en ekvipasje per dag og hver ekvipasje kan maksimalt ha to reservasjoner (2x30 min) frem i tid. Det aksepteres ikke misbruk/samarbeid om reservasjon av timer og manglende oppmøte til reservert tid for å forlenge ridetiden (ghost riders).

7. Er du forsinket til oppsatt time får du kortere ridetid hvis timen etter er reservert. Det er ikke anledning til å be om et par minutter ekstra da dette vil gå utover den som kommer etter. Du kan ri videre hvis timen etter din ikke er booket, men må umiddelbart vike plassen når neste reservasjonsholder kommer.

8. Personer som er smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand skal ikke oppholde seg på klubbanlegget. Her snakker vi om sunn fornuft. Er du forkjølet og må ri, så ri på tur i stedet for å ri i hallen.

9. Det er til enhver tid rytternes ansvar å overholde disse reglene. Brudd på reglene er å regne som brudd på LKRKs regler for bruk av anlegget og kan medføre utestengelse. 

Klikk her for reservasjonsskjemaet (endringer lagres automatisk).

God ridning! :-)

Styret LKRK, 1. april 2020


0 Kommentar

Klubbanlegget stenges på grunn av coronasmitten

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 12. Mar 2020


På bakgrunn av helsemyndighetenes føringer i den vanskelige koronasituasjonen ber Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité om at all idrett, treninger og konkurranser opphører med umiddelbar virkning.  

LKRK har blitt pålagt av NIF om å stenge klubbanlegget for all aktivitet frem til og med 26. mars i tråd med påleggene fra smittevernmyndighetene. Vi har fått dette bekreftet fra Rytterforbundet.

Ridehallen stenges fra kl 1800 torsdag 12. mars og frem til og med 26. mars. Ingen skal benytte anlegget mens det er stengt. Vi oppfordrer medlemmene til å respektere stengningen siden dette er en del av den nasjonale dugnaden mot videre spredning av coronaviruset.

Du finner mer informasjon her: Pålegg om stenging av idrettsanlegg fra NIF

Ved ny informasjon fra NIF eller smittevernmyndighetene vil vi oppdatere medlemmene.

Styret LKRK


0 Kommentar

Dugnad 6. og 8. juni

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 23. Mai 2019

DUGNAD

FØR BLOMSTERSTEVNE 

6. og 8. juni

Torsdag 6. og lørdag 8. juni inviterer Lommedalen Kjøre- og Rideklubb deg til å være med på dugnad i klubben. 

Vi skal klargjøre anlegget før blomsterstevnet 9-10. juni. Dressurrailen skal ut og hindermateriellet skal ses over og vaskes, samt litt generell rydding og fiksing. 

Alle kan delta. Vi skaffer jobb til de sterke men også til de som ikke kan ta i så hardt. 

Ta med deg hele familien. Ta med naboen!  Vi skaffer jobb til alle!

Vi starter kl 1700 og holder på frem til kl 1900 på torsdag og 1500-1700 på lørdag. Hvis været er bra griller vi ute på lørdag. Ta med noe passende å drikke. 

Stikk innom da vel og ta i et tak og hils på alle de andre hyggelige klubbmedlemmene våre!


0 Kommentar

Betaling av anleggsleie

Postet av Lommedalen Kjøre- og Rideklubb den 19. Mai 2019

Anleggsleie 2019

Ny ordning for anleggsleie ble vedtatt på Årsmøtet 28.02.2019.

Penger må til for å få hjulene til å gå rundt i klubben. Alle som bruker anlegget må være medlem av LKRK og betale en variant av anleggsleie som definert under Anleggsleie. Unntak gjelder de som kun betaler drop-in. For å betale anleggsleie må du etablere en Anleggsavtale.

For å etablere Anleggsavtale må du fylle ut og sende inn skjemaet du finner her: Inngåelse av Anleggsavtale

Dersom du allerede har betalt Anleggsleie for en periode etter gammel ordning må du oppgi hvor lenge du har betalt for, så vi kan synkronisere dette med Anleggsavtalen. Dette gjør du i skjemaet over.

BETALINGSKRAV SENDES  UT FRA KLUBBEN PÅ MinIdrett. Ikke send penger uten at du har fått beskjed om det. Betaling skjer i MinIdrett. Klubben aksepterer ikke direkte innbetalinger til bank for anleggsleie.

NB! Klubben forskuddsfakturerer i sin helhet beløpet for den perioden du velger. Det er ikke et alternativ med månedlig autogiro ved f.eks. helårskort. Poenget med at helårskortet er billigere enn øvrige alternativer er fordi det blir mindre jobb for klubben.

Styret anser at vi nå har informert tilstrekkelig om dette i flere kanaler: klubbens hjemmesider, Facebookgruppen, direkte e-post til alle medlemmer, samt oppslag på klubbområdet. De som eventuelt ikke har opprettet Anleggsavtale oppfordres til å gjøre dette snarest.

Mvh
Styret


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline